Månatligt arkiv

Enhet
Kategori
ÅYG
examensbjudning
Nyheter

Ålands yrkesgymnasium ordnar en examensbjudning för dig som tar examen och inte har möjlighet att ordna det själv.
Anmäl dig senast 17 maj.

ÅG
ÅYG
Nyheter

Emil Olendzki, åk 2 vid utbildningsprogrammet till merkonom, har gjort praktik hos mäklarföretaget Notar i Uppsala.
-Jag har funderat på att studera till mäklare. Men det är en tuff bransch och de flesta jobbar helt provisionsbaserat, säger han.

ÅYG
Änni Germany
Nyheter

Annika, studerande vid Klara Oppenheimer Schule i Tyskland, kom till Åland med Erasmus+. Hon valde Åland som destination för att få uppleva något annorlunda från sitt liv i Tyskland. Läs hennes om hennes erfarenheter på bloggen för Internationell verksamhet.

ÅL
ÅYG
Nyheter

DiscoverEU är en insats inom Erasmusprogrammet (2021–2027) som ger dig som är 18 år möjlighet att resa till andra europeiska länder.

ÅG
ÅL
ÅYG
Nyheter

Från och med måndag 8.4 är vägen utanför Ålands lyceums matsal avstängd för all trafik. 

ÅG
ÅL
ÅYG
Nyheter

Alla skolhus inom Ålands gymnasium flaggar på halv stång idag onsdag 3 april. Vi sänder tankarna till de som drabbats av skolskjutningen i Vanda.

ÅYG
kaffekopp
Nyheter

Här hittar du inspelningarna från frukostträffarna med gäst, som Hållbarhets- och Jämställdhetsgruppen ordnat under läsåret.

ÅG
ÅYG
Nyheter

Blivande IT-stödpersoner har i samarbete med studerande vid Klara Oppenheimer Schule tagit fram en rad appar till företaget OX2. 

ÅYG
Nyheter

Näringsminister Jesper Josefsson kommer till Strandgatan 1 onsdag 24 april.

ÅG
ÅYG
Nyheter

Fem studerande i åk 3 närvårdare har varit på LIA i Hudiksvall. Med sig hem till Ålands yrkesgymnasium tar de en rad erfarenheter.