Nyheter

Enhet
Kategori
ÅG
ÅL
ÅYG

Har du fortfarande inte bestämt dig om du ska delta i Odd Fellows uppsatstävling? Tveka inte! Här får du inspiration från tidigare vinnare.

ÅYG

Nu finns skoltidningen Yrkespunkten som innehåller allt från reportage till serier.

ÅG
ÅL
ÅYG

En studerande som går första eller andra året i Ålands gymnasium får åka till ett europeiskt land och USA helt gratis i sommar, närmare bestämt 10 dagar i början av juli. Kanske det är du!

ÅYG

Under torsdagen presenterade UF-företagen sina idéer för Ålands näringsliv.
Allt från knäckebrödstillverkning, ekologiska hudvårdsprodukter och däck till mindre båtar för att minska slitage på skrovet är tankar hos företagsekonomerna.

ÅG
ÅL
ÅYG

Kökspersonalen påminner alla om att tvätta händerna och ta av eventuella arbetskläder innan ni sätter er till bords i våra restauranger.

ÅG

Det milda vädret fortsätter ytterligare några dagar.
Men det börjar bli dags att byta till vinterdäck på bilen.

ÅL
ÅYG

Lions Club Mariehamn erbjuder genom sin ungdomsutbytesverksamhet 3 – 4 ungdomar i åldern  17 – 21 år en möjlighet att upptäcka ett europeiskt land.

ÅG
ÅL
ÅYG

En av Ålands gymnasiums studerande får åka till USA och Kanada helt gratis i sommar, närmare bestämt 10 dagar i början av juli. Kanske det är du!

ÅG
ÅL
ÅYG

Utbildningskatalogen är här och distribueras som bäst.

ÅG
ÅL
ÅYG

Välkomna att delta i föreläsningen: Med samlad kraft för ett drogfriare Åland med Håkan Fransson.
Håkan Fransson är en entusiastisk drogförebyggare från Öckerö kommun i Sverige. I Öckerö kommun har man halverat berusningsdrickandet, tobaksrökningen och narkotikaanvändningen och förskjutit alkoholdebuten tre år.

Sidor